مــتديات طـايفـوور
أهـلا وســهلا بك زائرنا الكــريم , أنت لم تقـم بتسجيل الدخــول بـعد .. يشــرفنـا أن تقــوم بالـدخـول أو التســجيل إذا رغبت بالمشاركة فى المنتــدى
مع تحيات الادارة
م/ مصطفى عبد السلام






 
الرئيسيةالبوابة******التسجيلدخول

شاطر | 
 

 صينية الرقاق باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عطعوط

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 47
العمر : 46
البــلـد : مصر
تاريخ التسجيل : 07/10/2008

مُساهمةموضوع: صينية الرقاق باللحمة المفرومة   الأحد أكتوبر 12, 2008 6:47 pm

صينية الرقاق باللحمة المفرومة

اول حاجه نجيب رقاق طرى من عند اى فطاطرى
ونستعمله فورا قبل ما ينشف
يكون عندنا شوربة دسمة من لحم ضانى ( او كندوز )
وطبعا لحم معصج بالملح والفلفل
و ندهن صينية الفرن بالسمن ونفرد رقاقه ونشيل البواقى
و نحط عليها معلقتين شوربة ونحط الرقاقة التانية
ونفرد شوية عصاج خفيف
و نعيد تانى رقاقتين بينهم شوربه ثم عصاج
ونكرر لغاية تخانة حوالى صباعين ( 3 سم تقريبا )
ونختم اخر رقاقه عليها معلقتين سمن
ونخرط الصينية مربعات بسكين حاد علشان ما نلخبطش الرقاق

بعد كده عالفرن الحامى لغاية السوى وبدء احمرار الوش
نطلع الصينية ونكون مجهزين كوباية لبن مضروب فيها صفار بيضتين
وندلقها على وش الصينية وتدخل الفرن تانى للتحمير النهائى
ويا سلام عليها جنب حته ضانى مستويه
وألف هناااااااااااااااااااااا و شفاااااااااااااااا
وكل عام وأنتم بكل صحة وخير وسلام
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية الرقاق باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مــتديات طـايفـوور :: ركــن المـــــرأة :: مــطـبخ طــــايـفـــووور-
انتقل الى: